Låt oss göra Östhammar till en ännu bättre plats att leva på!

Varmt välkommen till Socialdemokraterna i Östhammars kommuns nya hemsida! Vi är 100 000 partimedlemmar – i alla Sveriges kommuner – som brinner för rättvisa. Tillsammans är vi engagerade i Socialdemokraterna. I den lokala S-föreningen i bostadsområdet, som ledamot i en kommunal nämnd, i riksdagsarbetet, inom olika fackliga S-föreningar och i internationella projekt med våra systerpartier i andra länder. Vi vet att vårt engagemang gör skillnad.
Vi finns även hos dig här i Östhammar och arbetar för att vår kommun ska bli en trygg och attraktiv plats att bo på. I Östhammar är vi drygt 300 partimedlemmar som är fördelade på orternas lokala S-föreningar. Vill du veta mer om S-föreningarna och få kontaktuppgifter till respektive ordförande så klickar du här.
Samtliga partimedlemmar inom kommunens gräns är dessutom medlemmar i Östhammars Arbetarekommun som är en del av Uppsala partidistrikt, vars hemsida du hittar här.
Om Socialdemokraterna Framtidspartiet i Östhammar
I Östhammars kommun sitter Socialdemokraterna i majoritet. Denna mandatperiod har vi totalt 20 mandat av kommunfullmäktiges 49 mandat. Vi styr sedan år 2010 kommunen i ett majoritetssamarbete tillsammans med Centerpartiet som denna mandatperiod har 8 mandat. Vill du veta mer om de politiska ambitioner som vi beslutade om tillsammans med Centerpartiet och vad vi hittills genomfört kan du läsa om det under Nyheter inom kort.